4års kalas

Det bara rasa in släkt genom dörren och det värmer i mitt hjärta att Emmy får så många kalas gäster dagen innan en afton, tack
Emmy ville bjuda på mat och tårta (pasta och köttfärs sås)
Började med att öppna paket undertiden naten lagades, åt och fikade, lekte och pratade.
Vi önskade oss kläder 🤣 och inget blev lika trots handling från samma affär. Emmy fick även hårspännen, leklera, mini servis, tiara med tillbehör, bok, pyssel set, Evi Love hundset, pengar, nagellack, lejonvakten, skor, häst och vagn.
Tack Alla för en fantastisk kväll🎂
Ett fyrfallit leve för E M M Y som fyller 4 år!
 
Samlade för paket öppning👍🏻

Barnkalas

Att fylla år är stort när man som Emmy 4år. Hon har varit med på många kalas men att gå på ett kalas där man inte har vuxen med sig det är lite extra pch spännande. - Mamma jag vill inte att några mammor och pappor ska vara med på kalaset. Oj oj tänkte jag det kan bli väldigt spännande! Jag pratade ihop mig med familjen och kom fram till en kalas plan
Bjuder barn som Emmy leker med och det visa sig vara en väldig spridning på ålder. Från 2 1/2 till 11år så vi blev 12 st.
Kalaset var mellan 11-13 med visa runt i huset, öppna paket, äta korv med bröd, leka på Emmys rum, fika (glass kladdkaka grädde och maränger, choklad boll, kakor och Festis) lekte 1,2,3 Olof, (röda lyxlyan 1,2,3) knack knack Emmy vill du inte ut och leka (Hundens ben) Nu börjar kalaset dra till sitt slut och vi klädde barnen och gick ut för att förbereda fiskdamm.
Ett roligt inslag i kalaset var att Olof Elsa och Anna kom på fika besök. 
Hej har ni sett Olof? Han är borta, kan ninhjälpa oss att leta....
 
Emmy var så nöjd med kalaset och stolt att få visa upp sitt hem. Tack alla föräldrar att vi fick låna era kloka, roliga och omtänksamma barn!
Snart nog blir det att dra ihop ett barn disco👍🏻
 
Kan varmt rekommendera Ica Maxi Nyårstårta. Barn brukar inte äta tårta men denna var visst god ! Alla valde kladdkaka också, vilka fika ”Elsor”
Vi hade det så mysigt och roligt tillsammans här talar jag om varför Elsa har hanskar på sig och vad som händer när hon tar av sig dom.
 
Fick frågan hur många Frost kalas har ni haft nu? Det är tacksamma figurer att göra och en väldigt bra story. Det bästa vi har grejer till det förutom att dom större ville kläut sig också. Super kul !
 
 

Förberdelser

för Emmy som fyller 4 år
 
som hon önskat så blir det barnkalas med tema Elsa Anna och Olof. Det Emmy inte vet är att hennes syskon kommer att vara utklädda med en överrasknings gäst. Lekar Olof kull och Har du sett Elsas handske? Innan hemgång hittar du din kalaspåae i snö stjärnfallet❄️
 
Senare på eftermiddagen kommer släkten på hemlig meny som Emmy har hittat på🎂🙈🍽
Gör plats för barnkalas, det lutar åt att det blir picknick på golvet.
 
Bakat glutenfritt, vet aldrig och renen Sven kommer
 
Godmorgon 
Nu är det morgon och Emmy vaknade kl 06.45
Hennes syskon somnade sent igår. Tror inte dom är så signa på att gå upp. Hör att Emmy går till Elsa och frågar om hon kan komma till hennes säng och läsa saga. Hör hur dom väljer bok och lägger sig och väntar.
 
 
Nu ska jag fixa lite fix inför barnkalaset