Barnkalas

Att fylla år är stort när man som Emmy 4år. Hon har varit med på många kalas men att gå på ett kalas där man inte har vuxen med sig det är lite extra pch spännande. - Mamma jag vill inte att några mammor och pappor ska vara med på kalaset. Oj oj tänkte jag det kan bli väldigt spännande! Jag pratade ihop mig med familjen och kom fram till en kalas plan
Bjuder barn som Emmy leker med och det visa sig vara en väldig spridning på ålder. Från 2 1/2 till 11år så vi blev 12 st.
Kalaset var mellan 11-13 med visa runt i huset, öppna paket, äta korv med bröd, leka på Emmys rum, fika (glass kladdkaka grädde och maränger, choklad boll, kakor och Festis) lekte 1,2,3 Olof, (röda lyxlyan 1,2,3) knack knack Emmy vill du inte ut och leka (Hundens ben) Nu börjar kalaset dra till sitt slut och vi klädde barnen och gick ut för att förbereda fiskdamm.
Ett roligt inslag i kalaset var att Olof Elsa och Anna kom på fika besök. 
Hej har ni sett Olof? Han är borta, kan ninhjälpa oss att leta....
 
Emmy var så nöjd med kalaset och stolt att få visa upp sitt hem. Tack alla föräldrar att vi fick låna era kloka, roliga och omtänksamma barn!
Snart nog blir det att dra ihop ett barn disco👍🏻
 
Kan varmt rekommendera Ica Maxi Nyårstårta. Barn brukar inte äta tårta men denna var visst god ! Alla valde kladdkaka också, vilka fika ”Elsor”
Vi hade det så mysigt och roligt tillsammans här talar jag om varför Elsa har hanskar på sig och vad som händer när hon tar av sig dom.
 
Fick frågan hur många Frost kalas har ni haft nu? Det är tacksamma figurer att göra och en väldigt bra story. Det bästa vi har grejer till det förutom att dom större ville kläut sig också. Super kul !