Västervik dag5

Det diskuteras på gatan hur vi ska ta oss ut från våran plats och det planeras, vissa av säsongarna är på g hemåt för jobb på måndag. Det är 6 husvagnar som gjort en 6 kant men dom stod där när vi kom. Det har tillkommit ett tält snett framför oss. På den andra sidan om oss är det säsongerna som ligger. Att cross världen är stor det visste vi, trodde vi kunde vara lite anonyma här men icke. Km i Västervik tydligen 👍och varit på träningsläger i Kungsör, kör även lite tävlingar i mälarfräsen. Så nu vet "alla" att eldsjälen är Johans svärfar och att yoggie farbrorn är min far. Våra barn planerar nästa semester år,dom är roliga och lyssna på. Frågade barnen om dom hade några önskemål innan det är dags att åka hemåt för att förbereda för kalas.
Elin: trampa trampbil Elsa: äta på restaurang Emmy: träffa Lyssehuset (fredagsmys med lysse) Alla vill gärna handla för sin semester pengar.
Vid restaurangen finns det äventyrs golf, fint byggt med broar och blommor
Lite mer mulet idag men helt okej att ta sig ett dopp i havet i varje fall. Vi behövde inte trängas om man säger så, folk tomt om man jämför med igår.