Veckan innan jul

Hösten har gått fort och jul står snart och knackar på. Skolterminen har varit rolig, lärorik, blod, svett och många ilskna utrop. Nu är tjejerna i mål👏🏻 Vi är både stolta och trötta men vi Alla ser fram emot vårterminen med glädje. Vi alla väntar på välförtjänt semester och jullov också såklart!

 

 

  • Onsdag

Bjöd hela Bie skola in till storsamling med tema jul. Alla klasser hade prata om julen och lärt sig något extra om julen. Så fint och bra gjort av alla klasser. Vilken härlig gemenskap vi i publiken fick uppleva. Tack landsbygden.

Emmy och jag passade på och leka i snön och äta julbord i skolans matsal. Sedan leka lite till, snön är efterlängtad.

 

 
 

 

  • Torsdag

Ingen vanlig dag idag, julpyssel i skolan. Elin tyckte det var lite pirrligt, annars en väldigt rolig dag.

Sista ridlektionerna är också avklarad för tjejerna. Vilken lärorik och utveckling ni gjort denna termin. Oerhört roligt att följa utvecklingen i mest glädje.

Elins grupp hoppar bana och galopperar ALLA på hela fyrkant spåret, utan avbrott!!!

Elsas grupp hoppa bana, har mer koll på läget och fått en trygghet i gruppen och i hoppningen.

 

 
Emmys förskola hade lämna ljus lyxlyor till tomtenatta

 

  • Fredag 

Den stora röjar dagen, det blir nog jul i det här huset också tillslut. Eller sanningen är städa fram altanen och sittplatser till julafton. Stora Tjejernas sista dag i skolan. Elins klass blev bjudna på julmust och pepparkakor. Elsas klass tillsammans med 4:an och 5:an dukade upp tillsammans en fikabuffe, det blev mycket, gott och en mysig stund tillsammans.

 

 Annars så har jag jobbat och försökt jobba undan så det kan bli jul ledigt, tycker jag lyckades ganska bra. Var hemma 19.35 och Emmy var i full gång med att klä granen även Elsa kom hjälpte till. Elin lyste med sin frånvaro, hon valde att gå på bio med kompisar och äta pizza.