15 dagar in

på det nya året än så länge klarar vi oss från att vara sjuka. Tror ändå att vi har något som heter måndags sjuka. Emmy hade såååå vansinnigt ont i nacken. Elin genom förkyld och Elsa hälften så mycket. Johan och jag bara liksom föräldrar trötta 😜
Jag har jobbat och sått i med allt möjligt, baka, rensa, gjort bokföring, städat, hjälpt barn med läxor, julgranspludra. Så vårat eget fick vänta tills idag.
Julgransplundring!!
var sin påse att lägga ev fynd. En skatt finns i granen. Har skrivit det enkelt så att det passar alla åldrar. Räkna, leta, dela och läsa.
Annars har jag försökt att umgås med dom närmaste vännerna. Lyckas ganska bra två
av dom var på jobbet och julgransplundring och en av dom var hemma och åt en bit pizza. När vi ändå var i gång så boka vi en en bjudning. Annars blir et att titta på ny bil och åka på utflykt. Elsa sak få göra en av sina favorit utflykter och Elin och Emmy ska få gör ett av sina favorit saker. Sköt med avbrott från vardagen och jag tycker ärligt att det var smart att vara lediga från skolan nu torsdag och fredag. Inte all som har möjliheten att åka på utaktilt men i år tar vi vara på dagarna. 6 års ska också bli skolplikt så gäller och passa på !