...Baka en liten kaka...

..och så en till och bara en till...

November vart tog den månaden vägen? Annars tycker jag att den är lång, mörk och trist. I början av helgen kom minus graderna -3-5 det är inte så farligt men det känns.

 

Helgen har bestått av fikabröd, baka och paketera.  I torsdags kväll skulle vi hjälpas åt att packa till frilufdagen. Allt som barnen tog i inte den inte den heller😂 dom fick med sig köpe fika. Det hade varit en lyckad dag trots köpe fika. På eftermiddagen var det dags för bakbord. Det är ett populärt inslag här i Bie och det säljs fort slut. Rätt så skönt att det går fort för det är lite kallt. 

 

Bies årliga julmarknaden var i lördags. Marknaden har nog varit i 18-20 år. Jag och min familj har varit när vi var yngre och nu så har vi försökt gått ner till Bie brunn. För traditionerna vidare.

 
 

I år var det speciellt, Elsas klass var med på marknaden för att få in pengar till klassresa. Det såldes dörrkransar,godis strutar, fika bröd, fika fat. Alla i klassen var så hjälpsamma och duktiga. Händiga hantverkare vi har i trakten så mycket fint,välgjorda saker och en väldigt barnvänlig marknad.

 
Vi fick med oss lite små plock, citronkola, godis, keramik och denna stake.