V 32

Sommar sommarlov vilket härligt sommarlov! Det bästa är att inte är slut än. 

Men Katrineholms veckan är slut och vilket betyder (lite) att många går tillbaka till sina jobb. Även att hösten är här inom kort, håller tummarna att det väntar lite. Vad har vi gjort under Katrineholms veckan? Jo kom på plötsligt att börja på med ett rum i källaren. Så vårat halva liv som är ner packat i kartonger är nu uppe i huset för sortering.

  • Spara
  • Lämna till välgörenhet 
  • Stå på loppis grejer 
  • Ärva och lämna till andra familjer
  • KASTA !!!

Som det känns och ser ut bland alla kartonger (säkert 70 st. Jag slutade räkna efter 50 st) att det kommer ta oss hela hösten. Det bästa, det är bara ha bra grejer. Hur kommer det liksom in i huset? Barnens första hand avtryck fast på 20 st A4 papper x 3 så det finns 60 st 😅🤣 och vidare 6 år i skolan, bara det tar plats....ärligt nu! Vem tittar på sin skolgång i pappersform? Om ja, på vad isf? Jag kan helt ärligt skriva att jag har inte öppnat en skolbok som MA Eng eller SV men däremot handboken om omvårdnad och en dramabok där vi skrev ner olika pedagogiska lekar mm.

Och ja... Katrineholms veckan... måndagen var vi borta på semester så vi missade barnensdag i stadsparken. Tisdag inbokat möte så då var vi heller inte någonstans. Vi tog ingen allt i slutet på veckan... onsdag Tivoli och mat, vidare till motorcykelkortege uppskattningsvis ca 315 st. sedan ner på torget för att ta lotter och äta glass med kusinerna. Torsdag kalasdags för oss semesterfirare och sedan in till strömplan för att de årets ”buggtåg” det slog nog publik rekord i år....? Fredag rally och jag fick dagens ros på Fejjan. Det värmde gott i hjärtat. Var också en sväng i stadsparken på mångkulturell afton eller eftermiddag för mig. Åh vi åt på resturang också den här veckan ! Och förra och veckan innan det också, vår spis är trasig 😉 Det skönaste med att börja jobba är att jag ” bara ” behöver fixa frukost till 4 st, fm mellis till 1 st och lunch till 2 st, det är en underbar känsla. Matlista till vecka 33 är fixad, check!!! Imorgon potatis, köttbullar, sås, lingon, ärtor och mjölk att dricka. Funderar faktiskt på att ha frukostlista också. Tipsa gärna om matigare frukost... 

Tack tack för regnet som kommit denna vecka.