Läslov

Fredag

 

Första morgonen med alarmet på 7.10 fy kändes tidigt när jag vaknade. Låg kvar en stund sedan gick jag och väckte Elin. Hon i sin tur låg också kvar en stund. Dom hära stunderna får klockan att gå mycket fortare än vad man anar. Vips så var vi tvungna att vara klara, bums!

 

 

Elin var så modig, att gå till tandläkaren är inte det roligaste och blir ju inte roligare 8.15. Hennes tänder är missfärgade i emaljen, har inte växt och utvecklas tillräckligt bra. Anledningen tror specialister beror på att Elin var mycket sjuk fösta levnads året. Det stämmer en hel del förkylningar med feber och vattkoppor på det. Elin har fått byggt klart och även plastat i en hel del tänder.

Efter tandläkaren åkte vi till affären för att handla mat och frukost. Elin och jag pratade om att pröva Sultans frukost.

 

 

Elin åt, frallor med ägg och köttbullar och te till. Jag åt något grövre bröd med leverpastej, ost och salt gurka. Ägg med räkröra och te till. Helt klart värt pengarna och fler frukostar blir det. Jag la märke till att det var mestadels karlar i arbetskläder.

Klockan blev ändå lite efter 10.00 så då bestämde Elin och jag att vi kunde gå en sväng på stan. Det blev en heldel inköp på Kappahl, Lindex och Åhléns mesta dels överdelar och byxor.