Lingondressyr

 
Redan i måndags började det märkas på elever och även på mitt barn Elsa att det är tävling till helgen. Planering, skötsel av både häst och hästens utrustning, ryttarens osv . Mycket som ska fixas med, dressyrstaketen ska fram. Många diskutioner om vägar, sits och hur hästen kommer att reagera har förds i Cafet. Spännande att höra elevernas planering. Roligt att en hel del nya tävlande elever var med. Vi är väldigt noga med att det ska vara roligt och en härlig stämning och sammanhållning. Det tycker jag att vi lyckas med.
Lördag fm i stallet. Akleja och Elsa förbereder sig för träning i ridhuset. Rätt som det var kom Elin och tittade in och blev kvar! Såklart blev vi sååååå oerhört hungriga också. Blev THai så längesedan och gott var det. Till kusinerna åkte hi för att leka, umgås och äta mellis. Blir trött bara jag läser hur mycket det blir hit och dit. Elsa tillbaka till stallet på lördag EM för att vara med på häst fix och bygga fram dressyrstaket. Vi andra åkte hem för att äta en riktig god middag: köttbit med bland potatis (sötpotatis) sallad bröd och sås.
Blev alldeles varm i hjärtat när jag går in i Elsas rum för att lämna pengar till morgonens tävling. På sittpuffen har hon lagt fram i ordning vad hon ska ha på sig och med sig. Där överraskade hon mig för andra gången. I fredags prövade hon allt tillsammans och gjorde även håret. Då överraskade hon för första gången genom att lags mat.
 
Tacos med ny smak på chipsen (ost och gräddfil) dom gillades!!
 
Blev väldigt sent på lördagkvällen, Elsa fick donken.
 
Faktiskt nerverna under kontroll hela söndagen. Tack Tack Tack alla som på något vis hjälpt oss under lördagen och söndagen. Vilken varm och härlig söndag det blev och då menar jag varm av glädje och fina ritter av Elever och hästarna. Blir så stolt!
Någon mer som var stolt var Elsa över helheten.
 
 
 
Grattis till er lycka tillsammans ♥️ Elsa!
Ihelgen är det alla tres tur att känns sammanhållnig och glädje. Då sadlar vi om till Bruksridnings tävling. Känns som det kommer gå kanon.