Happy Halloween

Vilket höst väder det är bara att tacka och ta emot solstrålarnas timmar. Vi passa på i helgen att måla, lek och bus, stallet, tripp till Norrköping, grävt i den störta sandlådan och fira in Happy Halloween.

 

 
 

Det var en ledig helg för oss alla med en mysig lördagsfrukost. Som mitt på dagen bjöd på Happy Halloween med höstpyssel och fika på Kungsgatan. Det blev en längre eftermiddag än vi tänkt oss och där av uteblev kaffet med min mor som hade namnsdag.

 

 
 

Däremot en hästig kväll för alla oss tjejer. 3 av 4 red och kanske dags för mig att belöna min vikt nedgång...?! Har nya höstliga ridkläder som bara ligger väntar/redo när det är dags... Hemma fanns kocken redo att servera utsvultna stalltjejer på pommes, chicken nuggets och dipp sås. Mätta blev vi. Det börjar bli svårt att beräkna mat: hur lite eller hur mycket äter varje person. Elsa säger ofta: laga mat NU så man kan äta sig mätt!!! Vissa maträtter är ju favoriter!

 

 

 
 

Söndagen kändes som vi alla var hit och dit. Inte en gång under söndagen var vi alla samlade på ett och samma ställe. Vi alla hade kul på våra håll...kommer ett separat blogginlägg om söndagen