Stanna tiden

Vilka helger vi haft. Två helger i rad som bara samlar energi. Med en rasande fart in i oktober månad, där det också väntas samla energi. Det är två helger som inte går att jämföra med varandra. Kräftskiva och Spa helg. I tidigare inlägg har ni kunna läst om mitt 40-årsfirande och ihelgen var vi vuxna på spa helg delux som jag fick i paket av svärföräldrarna. Tänk att lyxen fanns så nära som Nyköping. Vi checkade ut som småbarns föräldrar och checkade in som ”bara” Jenny och Johan för lyx ett dyn. Ingen av oss har tidigare varit på ett sådant spa-paket tidigare. Blev väldigt imponerad och överraskad många gånger. Vi sa båda jösses vilken mat och smakupplevelse. Bjuder på några bilder från helgen, vi kan verkligen rekommenderas.!
En underbar foajé med bra bemötande.
Rymligt och ett höstigt rum. Behandlingar och charkbricka förbokat och klart. Vi kom ner på rummet efter kl 17.00 för att göra oss redo för tre rätters middag kl 18.30
I väntan på dryck.
Förrätt Inget märkvärdigt men gott
Varmrätt En fantastisk smakupplevelse med pumpapure till hjorten
Efterrätt Det var den godaste efterrätten vi båda ätit i år, omg👌🏻
Frukost dax kl 9.00 tillsammans med svärföräldrar och Johans yngsta bror. Denna helg minns vi. Om vi kunde ha stannat tiden så skulle vi ha gjort det. Jag hade lätt kunna stanna ett dyn till eller flera. Så skönt att bara vara och bara gå och sätta sig och sitta still. Utan att behöva tänka på familjens planering. Helt enkelt checka ut.