Mycket nu

Sakta men säkert kommer hösten och knackar på dörren. Hos oss har elände och vrede knackat på! Vaccin dos nummer nummer 2 var inte med glädje direkt. Ont i armen, allmänt trött, ont i huvudet på ett konstigt sätt. Som nu i efterhand kan ha varit stress-huvudvärk-. Som ni säkert vet om eller läst så var Elin med om en olycka:

9/8
Elin har gjort sig illa, var ute och åkte Hoverboarden förra söndagen. Då tappade hon balansen när hon fick blad och grenar i ansiktet. In på akuten och en lång väntan.

Skratt det var inte vadbenet heller, kan ju undra vad vi hade i biologi 😂🤣 

 

Elin kämpar på. Vi fick veta idag att hon slipper op, teamet har haft möte i Eskilstuna. Återbesök idag och träffade ortopeden och även i tisdags för gips kl 8.10 i Katrineholm. För att kunna skriva på gipset så det syns, valet på färg blev rosa!

 Skenbenet har en spricka i sig på längden och gått ner som ett L bakom fotknölen. Lite bättre prognos än vad vi trodde innan, lårbenet 😅 Men tråkigt såklart ändå. Läkningen har gått så som ortopeden hade hoppats på! Bra👏🏻👏🏻 Återbesök om ca 4 veckor.

 Som Elin har väntat på att få åka på ridläger i en vecka och sova borta! Vid terminsstart är hon också satt i en hoppgrupp som hon tyvärr kommer att få stå över. Besvikelsen är stor! Just nu är glädjen stor i det lilla, ”Yes jag fixade att hoppa upp på mitt rum”

Imorgon väntar träff med arbetsterapeuten😊

 6/9 på morfars födelsedag!

På med hörselskydd, nu kör vi! 

Elin har blivit så omhändertagen men visst har det kommit glädjetårar och en viss osäkerhet. Det är ju liksom inte bara att springa iväg. Utan en vänlig ton till foten och benet att göra som hjärnan säger och inte tro att det är som förut. 

Kämpa på Elin, du kommer att kunna gå ingen. Fast idag känns det som att benet ska gå av och en bortdomnad fot.

Allt behöver tränas upp. Ridningen kommer att göra susen men tyvärr får det vänta!

 I mellan allt det här så blir hästen Sonny med feber, hosta och förkylning! Han är helt igång igen och ska gå dressyrträning på söndag! 

Känns som nu kan vi andas ut och leva vardag igen. Nejdå inte det då kommer förkylningen och knackar på, in vet hela den processen med covid-19 test osv. Allt är i sin ordning JUST NU!