Sista helgen

Sommarlov 

sista helgen nu, sen drar det igång på allvar för alla. 

Fredag och min andra jobbdag!  Jag var lite tveksam till att jobba i slutet av v 32 för att bli nedringd av baren. Ingenfara att jag blir ner ringd på jobbet för alla sover!! Det är till och med så att idag märke de inte ens att jag jobba. Helt plötsligt så var maten bara klar. Överraskning… glass som efterrätt också! Elin ville häng med kompisar likaså Emmy och hon tog en favorit i repris att äta på Parken. Elsa ville vara hemma, fixa och dona lite och vara där vuxna finns pga att hon svimma. Har snurra till tidigare också av samma anledning som nu. Inre stress, för lite av mat och dryck så väljer man Energidryck. Nu är vi alla en erfarenhet rikare!

 

Lördag slappar dag, värmeslag de lux! Vi har inte gjort något, jo såklart vi har: Johan börja bygga ljud i Epan. Elin cyklade iväg till en kompis och kommer väl hem imorgon. Emmy är också iväg på byn med cykel. Elsa är Stockholm idag, hejar fram dom som ska springa Midnattsloppet. Jag drog till stallet tidigt, städat och laga mat tänker jag nog inte göra utan rester finns det massor av. Så varm dag!

 

Söndag/måndag  Det har varit en mycket varm dag idag också nästan en repris från igår. Som nästan alla familjer så har vi förberett för skolstarten. Så mycket som det går. Det har varit minst sagt en bergochdalbana eller en rysare att följa gymnasie antagningen online. En och halv vecka innan skolan börjar så vill Elsa göra ett sent omval. Ok sagt och gjort. Blir då uppringd från Vreta att hon blivit antagen till inriktning hästhållning Efter en liten knapptryckning så var hennes oline sida borta!!! Hade jag inte varit så snabb som jag var att ringa gymnasie antagningen och maila så hon varit helt utanför gymnasieval! Människan på andra sidan skärmen hade inte hunnit tryckt OK. Puch, skönt. Nu kunde vi ju inte se hur det gick på reserv listan. Det vi vet är att Vreta börjar 22/8 och att vi har fått boende i enkelrum och samtalstid den 19/8. Så händer det som vi har väntat på och ringt och kollat över 3 gånger den här veckan…gymnasie antagningen ringer Elsa! Jo, hon sov och blev väckt. ”Jag har skrivit in dig på fordon och transport så du är välkommen till aulan 9.15” hur glad blir man inte som ungdom och föräldrar! Jo super duper glada.

Alla kom nöjda till stallet så det hade varit en bra men intensiv dag.