Påskdagen 🐥

Påskdagen

Forfarande mätta efter gårdagen och vädret håller i sig. Mitt på dagen hålla en temperatur på 15 i skuggan och i solen upp mot 27-30. Härligt. 

Efter att bott i hus i ca 4 månader så bjuder Johans näst yngsta bror och hans tjej in till påsk lunch och utlovar gemenskap. Både lunchen och gemenskapen fixa dom till genom att duka 16 platser runt ett bord för 8 personer. Fick sitta varannan framåt lutad över tallriken och upprätt med tallriken i handen. Det blev många skratt runt bordet medans vi mumsade smörgåstårta och pannkaka. En gigantisk stor efterrätt kom in på bordet med nyanser av färgen gul. Samtidigt genomför årets sista äggjakt i trädgården. Tror att påskharen hade viss problem med att gömma äggen tillräckligt bra. Haren var kvar och kom tillbaka i omgångar, hur många ägg hade han? Eller var det tre stycken fönster tittare?!

Bjuder in till lite bilder

 
 
Vi fortsatte hemma med att köpa nytt däck och slang, bingobrickor till kvällen. Samtidigt i bingo spelet och grillandet om varannat. Liksom i varann tugga också.
 
🐥 Glad Påsk 🐥 ifrån oss.