Dag 13

Dag 14

Packa frukost packa!

Vi brukar tänka tillbaka på de semester dagar som har varit och komma med 3 bästa! Emmy utan tvekan butiken Normal.

Normal

Mobilskal 

Att vi åkte på semester och träffa dom vi faktiskt känner. (Vänner och släktingar)

Väldigt fint seglar väder, solsken och en hel del barnfamiljer.

Halmstad vad är det för stad att köra bil i ? Vi snurra i 45 min tills vi kom åt rätt håll på väg 26 och Nissan-stigen! Morfar svor åt sen GPS vänster jaha ! Höger och massa gatunamn. Stänger av sin mobil och han sköter detta helt själv. Han är duktig och hitta är väldigt berest och kör van. 3 dagar och 4 timmar men han kör gärna. Jag tycker att det är lite kul att GPS fått fnatt. Självklart vill jag visa hela världen det och gör ett inlägg på Facebook. Dröjer inte länge tills det dyker upp skratt gubbar och ett inlägg skrivs. ” Bättre o välja bil istället för till fots” ” men vad faan pappa vi ska ju gå hem! Det är ju därför hon säger som hon gör, för vi får ju inte gå på motorvägen” Herr Östlund har INTE tryckt någonstans, det är första gången han råkar ut för detta, helt allvarlig är han. ” pappa det här var faktiskt kul” Nja han drog lite på mungiporna LITE medans jag var tvungen att lyfta på glasögonen, det ÄR kul nu också! Jönköping 162 3 dagar och 4, bättre med 2 timmar 51 minuter. Självklart besökte vi BK i Gislaved. 40 till Jönköping, känns skönt.

Måste säga att det gått förvånansvärt bra med familjen hemma, borta på semester. Jag har nämligen inte varit ifrån familjen något på 5 år och Emmy har inte varit ifrån familjen, syskon, djuren och släktingar heller såhär länge som 13 dagar. Tur kanske att tekniken har varit med oss i varje fall Emmy.

Vi passerar Ryd, då har herr Östlund fundera lite ” här finns det inga trottoarer, då hade vi fått gått här och så pekar han”

Klockan är nu 00.00 och vi har hälsa på familjen, hamstern Ellie och katten sotis.

Tillbaka till verkligheten och ta hand om tappskor.