Underbart

Hur ska jag kunna sammanfatta dessa underbara, fina och lekfulla dagarna. Den kärlek, omtanke och glädje som jag har fått sett och uppleva mellan barn i olika åldrar. Är helt underbart! Om inte detta vore liksom nog så fyllde Sebastian 8år igår och bjöd in till fotbolls kalas.
 
 
Måndag och Tisdag: övernattnings gäst och här har vi hittat en skuggig plats att göra stillsamma aktiviteter vid. Som läsa bok, serier, rita, måla, skriva, göra armband eller spela kort.
 
 
Elsa hjälpte till med mellis som blev melon och jordgubbssallad med glass. Favoriter har blivit hallon lakris och vanilj. Den som slår allt är Choklad apelsin och banan har du inte prövat så gör det. Elin hjälpte till med kvällsmaten som blev tacos och spagetti och köttfässås.
 
 
Onsdag: Här är en av många presenter. Blått och gult kan det bli bättre? Hurra liksom för en helt underbar kille.
 
 
Som detta inte vore nog så bjöds det på mat från grillen med potatis bröd sallad och sås och det bästa av allt danska korvbröd.
 
 
Vill dela med mig av några härliga stunder då barn och vuxna har en dialog. Som här öppnas det paket och det är godis från Danmark som börjar på K. Eftersom det är barn i olika åldrar från 0, 3, 4, 5, 8 och 12 år så blir detta hur kul som helst. Morfar säger kan jag få smaka en? Svaret blir från det äldsta barnbarnet det behöver du ju inte för du har redan en ! Där var hon snabb och fick till det 😀
 
 
Paket öppning cykel fotboll kläder stor badring kub lysande kortlek dykar set presentkort och en massa guld.
 
 
Vi tar hand om varandra och ser varandras olika behov. Osvsett om det är den minsta eller någon av de andra.  Mycke skratt och tokigheter bjuder vi på. Vi har en övernattnings gäst att hämta hem idag. Underbart !
Elin - Elsa - Emmy