PĂ„skdagen đŸ„

PĂ„skdagen

Forfarande mÀtta efter gÄrdagen och vÀdret hÄller i sig. Mitt pÄ dagen hÄlla en temperatur pÄ 15 i skuggan och i solen upp mot 27-30. HÀrligt. 

Efter att bott i hus i ca 4 mÄnader sÄ bjuder Johans nÀst yngsta bror och hans tjej in till pÄsk lunch och utlovar gemenskap. BÄde lunchen och gemenskapen fixa dom till genom att duka 16 platser runt ett bord för 8 personer. Fick sitta varannan framÄt lutad över tallriken och upprÀtt med tallriken i handen. Det blev mÄnga skratt runt bordet medans vi mumsade smörgÄstÄrta och pannkaka. En gigantisk stor efterrÀtt kom in pÄ bordet med nyanser av fÀrgen gul. Samtidigt genomför Ärets sista Àggjakt i trÀdgÄrden. Tror att pÄskharen hade viss problem med att gömma Àggen tillrÀckligt bra. Haren var kvar och kom tillbaka i omgÄngar, hur mÄnga Àgg hade han? Eller var det tre stycken fönster tittare?!

Bjuder in till lite bilder

 
 
Vi fortsatte hemma med att köpa nytt dÀck och slang, bingobrickor till kvÀllen. Samtidigt i bingo spelet och grillandet om varannat. Liksom i varann tugga ocksÄ.
 
đŸ„ Glad PĂ„sk đŸ„ ifrĂ„n oss.
 
Â