Godmorgon 5åringen !

Förberdelserna är i full gång. Tänk att äntligen få vakna till sin grattis sång.
Till Emmys 5-årskalas!
 
 
Hurra hurra hurra...
Kan lova att det blir en hejdundrande kalasdags⭐️

Äntligen en HEL hand

 
 

Att fylla år är stort när man som Emmy 5 år. Hon har varit med på många kalas men att gå på ett kalas där man inte har vuxen med sig det är lite extra pch spännande. I år blev det för första gången ett riktigt kalas för Emmys blivande klass kompisar! Oj oj tänkte jag det kan bli väldigt spännande och få tag i alla men det gick tillslut med hjälp av sociala medier. Jag pratade ihop mig med familjen och kom fram till en kalas plan. Välkommen till cirkus Lindåsen.

 

Kalaset var mellan 11-13 med visa runt i huset, öppna paket, äta korv med bröd, leka på Emmys rum, fika (glasstårta och saft) lekte 1,2,3 Största möjliga TYSSSNAD, (röda lyxlyan 1,2,3) Hästen sover (Björnen sover) Cirkus stopp (dans stopp) Nu börjar kalaset dra till sitt slut och vi gav barnen lön för sitt jobb på Cirkusen.

Ett roligt inslag i kalaset var att Clowner  kom på fika besök och hade även en del hyss för sig.

Hej är ni godis sugna? Hi hiii så blev alla skrämda!

 

 

Emmy var så nöjd med kalaset och stolt att få visa upp sitt hem. Tack alla föräldrar att vi fick låna era kloka, roliga och omtänksamma barn!

Vi hoppas på flera roliga lekträffar framöver.

Hit och dit

Fredag 👋🏻

Hit och dit dag! Med inslag av rea ♥️

Kan sammanfatta dagen som väldig bra men lång.

Vi var hemma och fixa och trixa bort alla dessa julklapps kartonger på fm. Det var väl ingen som var i några som helst ”stats kläder” innan kl 11.00 och inte någon frukost. Julklapparna har tagit överhand! Jag började med Lunchen kl 11.40 men...pyttipanna och stekt ägg.

Elsa blev hämtad omkring kl 12.30 för att spela bowling med kompisar. Då passade vi på att fika sedan åka till stan och handla upp presentkort på HM och julklapps pengar på leksaksaffären på stan. Leksaksaffären har fortfarande kvar ta 3 betala för 2. Elin valde skämt grejer, Slime och smink. Emmy hade så svårt att välja, tog bara i svin dyra leksaker. När tjejerna hade varit inne i leksaksaffären i över en timme ringer mormor och frågar om vi vill stanna på kvällsmat. Alltså vilken räddning, finns en anledning att lämna affären! Emmy säger jag, du får välja vad du vill MEN då får du den leksaken när du fyller. Hon svarar mig, får jag!? Får jag välja något stor och många pengar... så väljer hon ett stort hundset med Barbie men jag fick bita mig i tungan. Jag hade sagt vad som helt. Ni kan ju tänka er med 2 stora systrar hur mycket Barbie det liksom redan finns....

Mellan HM och leksaksaffären så hämta vi Elsa och lämnade henne i stallet. Ridning och möte stod på schemat idag efter att släpa bowling klotet 40gånger.

Jag hittade också lite smått och gott i leksaksaffären. Tatueringspennor, Disney sago/målarbok, Fhich priche och batterier. Packa in paket och så iväg till dukat bord! När klockan var 19.20 kände jag nu får Elsa vara klar helt enkelt. Trot eller ej hennes mobil hade dött. Å jag hade inte ett endaste ”stall nr”. Fick gissa i uppringda nummer...tillslut så.

Vi landade hemma straxt innan 21 men jag fick minsann åka en sväng till, åt Elin. Trots att min kropp var helt slut och pricken över i:et fastnade jag i grankvistarna nedanför vår trapp... suck

Hemma igen var det bara kavla upp ärmarna, typ mitt i natten. Huset är nu redo att förvandlas till ett cirkustält och ta emot artister och djur för söndagens två föreställningar.

Vi är så laddade 🐍🐉🌵