Udda Tider

I början av veckan var det totalt förvirring som jag har dela medling av i ett tidigare inlägg. Hem i brevlådan kom det att det var dags att ansöka om barnomsorg på udda tider (det behöver man göratvå gånger om året) Börja tänka tillbaka i tiden hur det var innan vi ansökte och fick ett ja! Jo,det har jag pröva på i början av veckan. Allt negativt som finns med att jobba kväll gick jag igenom. Sena kvällar och försent att sitta med läxor,alltså vilket krig ! Jag tänkte bara en dag till sen är det över. På torsdag morgon var en av tjejerna så slutkörda att hon helt enkelt inte orka upp och stressa iväg till skolan och på fredag morgonen somnade hon om. Jösses tänkte jag, hur klarade vi detta innan? Men jag älskar mina barn och därför är jag så tacksam över att kommunen har barnomsorg på udda tider. ♥️ Burkar också tänka på hur lycklig jag är som ett jobb att gå till🐴
SkötarLördag🐴
Taco-kväll Efter veckan som gått så kommer jag inte att tveka att ansöka igen.

Virrigt

Vilket underbart vänder vi hade i helgen. Vi ha hunnit njutigt en hel del av sol, matlagning, bus, lek, Cross och djur. Jag fixa det sista inför nästa vecka med handling och lägga fram kläder. Känndes som att jag hade sten koll... kan ni förstå känslan när personalen ringer från förskolan och frågar vem det är som ska hämta Emmy? Kan säga i några sekunder att jag också undrande det. Tankarna börja snurra omkring... Elin, hmm ja hon ja hon är på fritids MEN fritids har inte ringt. Jag ringer och undrar om Elin är kvar och det var hon mem absolut ingen fara alls och inte behövde jag stressa. Inte svara mormor och morfar i telefonen. Hur är det äns möjligt att virra till det så att barnen inte blir hämtade? Så pinsamt och förskräckligt för barnen! Men så tänker jag det är ju mänskligt att virra till det. Första gången på 8 år som dom blir ”glömda” Det skulle ta för lång tid ör mig att åka hem och hämta ca 20 min. Som idag säkert skulle ta 40 min med lots. Allt slutade lyckligt och ingen behövde sova över på förskola och fritids. Tack för all hjälp idag.

4 års kontroll

4 års kontroll på BVC. Emmy var där när hon var 2.5 år och det är ett tag sedan. Kan bli en utmaning att komma i tid 8.15 men vi klev in 8.06,toppen. Vi vänta och vänta till 8.26 kändes liksom konstigt att ingen hade varit ochfrågat efter oss. Knack knack - ursäkta tänkte bara höra med er om det är vi eller ni som har missa tiden för 4 års kontroll. - Emmy, ringde jag till igår och ändrade tiden till den 30/4 Jag tänker på RIKTIG är det sant men typiskt mig. - Nja ingen som har ringt, har inga missade samtal. Är du upptagen nu? - Nej det passar bra att vi ses nu. - Tack! Tack och Lov gick det att lösa. Finns fler Emmy och MinEmmy hade blivit ihop blandad. Denna gång var det INTE jag som hade virra ihop det. Emmy 116 cm 23,5 kg Ser och hör helt normalt ( vilket jag kan undra över ibland) Springa, hoppa och gå balansgång klarde hon galant. Pratar och ritar sitt hus med trapp och sängar Pärlar ett armbnd med mönster,räknar och säger färger Lite stolt är jag, Emmy är vänsterhänt = bra gjort.
Själv var hon också stolt ♥️