Hemligheter

Sommarlov 

Måndag Elsas Dag! 

Idag har vi varit i Linköping MEN vi skulle ha åkt kl 11.00. Tror du att vi kom iväg då?! Nix såklart inte, klockan var närmare 12.00. Inte så bra planerat att åka till Ikea en löningsdag, regnigt väder och rätt kallt i luften. Ev helt fullt på Ikea ! Det var inte så farligt mer än att ALLA var hungriga samtidigt! Blev lite krafs ljushållare, ljus, dagpålakarn, bädd spegel,bords spegel och sängbord. Vidare till Norrköping för shopping av kläder och elektronik. Alla nöjda. Jag är också nöjd alla hjälptes åt i stallet så det blev en tidigare kväll än vanligt.

Menyn Frukost Ikea mat med efterrätt, korv med bröd och pommes

 

Tisdag Fixa hemma, varit i stallet på fm, stopp i strängstorp, lämna över bilen till min bror, laga mat, fika, snick snacka. En lugn dag i garaget för vissa och andra har tagit lugnt hemma.

Menyn sockerkaka, fika och pasta köttfärssås!

 

Onsdag Sonnys dag! Då var det åter dags att åka till MH på återbesök. Oj vad vi fick vänta innan det var vår tur ”Det är snart eran tur, idag ligger vi efter” 50 min men vi är ju där vi är så det är bara att vänta. Ingen diffus hälta syndens inte till på något underlaget heller inte på böja spår. Även klockren på böjprovet. Tråkigt att en inflammation i hasleden har tagit mer eller mindre 12 veckor att läka ut MEN tur ändå att det bara var hasled! Vi var tillbaka i stallet vid 13.00 fixa lite och runt i div affärer. På kvällen var vi ute på nybygget och och fira Elin på sin 12 års dag. Väldigt uppskattat och tacksamma barn och ungdomar. Elin bjöd på dryck 4 olika sorter och snacks till alla. Såklart hade vi med presenter.

” Tredje gången upp hit ” (stallet) - det finns ett hus till salu här inne och så pekar jag.

Menyn McDonalds fika räksmörgås 

 

Torsdag Williams dag! Att vara så tyst länge om en present trodde inte jag skulle gå för barnen. Det visa sig och alldeles utmärkt. Känns väldigt bra!

Dykarkurs till 12 åringen och till näst yngsta ett djur på 4 ben. Blev väldigt lyckat med våra överraskningar. Kul.

Meny frukost  korv med tillbehör