Spontant igen

Tisdag 11/7 Vi har beställt en ny bäddmadrass för ett tag sedan till våran säng. Pga fel leverans så får vi vänta lite. Men idag hoppas vi att den kommit till en butik i Stockholm.
Känsla av att åka hemifrån och huset blir städat av Ida och Alva ifrån städarna. Alltså den går knappt att beskriva med ord. Jag känner en enorm tacksamhet att jag har möjligheten. När vi kommit en bit (Ökna by) så har Johan glömt kvittot men det gjorde inte så mycket. För vi vet fortfarande inte om madrassen har kommit eller inte. Plus att barnen kan hämta allt dom glömt. Johan tycker att vi rullar mot stor stan ändå fast jag tycker det känns onödigt men men. Vi har ju inte planerat ett dugg för detta. Vi enas om ett stopp på Ikea för lunch och fika, mellis i bilen för vidare färd mot köp centrum och in i driven för kaffe och lite gottgott. Hemma 22.40 så himla duktiga barn, helt imponerad.
Sitter och tänker ut vilken som känns bäst (eller vilar?)
Mycket fina möbler kan bli inspiration till våran mys stuga.
Elsa prövar att åka bergodalbana 😊 inne på Mall of Skandinavien
Shopping i många plan är man ute efter märken så är det helt klart värt ett besök. Vi åt mest på våran tripp. Här inne blev det en salig blandning på maträtter. Pasta köttbullar sås, taco tallrik, rygg biff med ugnsstekt potatis och rödvinssås. Hoppas ni ser potatisen Vi betygsatt maten På Ikea åt vi potatis köttbullar sås Kycklingfiléer bra pommes Ugnsstekt potatis med lax och kall sås Och vad vi åt som kvälls middag har ni just läst. Ikea vann 😊