Midsommarafton

Vi jobbade in i det sista så har inte hunnit förberedda så mycket mer att handla och tipspromenad. Tjejerna har hjälpt till under veckan, Elsa har målat flaggor och fixat kläder och hår. Idag på förmiddagen körde vi alla sista rycket. Vi vuxna städa och förberedde medans Emmy med Elin hjälp drog fram hela hemmets leksaker. Med åldern och åren med barnen så har vi lärt oss att det får liksom vara och jag behöver inte gå just där.
I år hade jag och Elin ordna tipspromenad. En fråga kunde tex vara Vem har störst fot och rätta svaret blir då en ”femkamp” vi hade stövel kastning från foten, svinga iväg stöveln med foten. Hade 10 sådan frågor. sedan bjöds det på traditionell midsommar lunch med våfflor också.
Dukningen
Sebastian och Elsa var i hela Bie skogen och leta blommor och grönt så duktiga! Tack Emmy för lånet av midsommar stången! Perfekt ju🍓👌🏻 Vi hade med oss våran högtalare. Som förra året avslutade vi med pajbuffe nytt för i år tacos. Super tack för i år för alla skratt och minnen♥️ Johan tack för all hjälp nu efter, älskar dig! För min kropp och knopp tog godnatt tillsammans med Emmy som Inte skulle sova!!!!